BEMUTATKOZÁS

Agrikusz Agrár Alkusz Zrt.

Társaságunk


Utolsó módosítás dátuma: 2022-09-25

 

Társaságunk megalakulását a biztosítási piac kényszerítette ki. Olyan biztosítási ismeretekkel rendelkező kollégák dolgoznak a Zrt-nél, akik a nagy biztosítóknál fontos láncszemei voltak az üzleti munkának, különösen az agrárbiztosítások területén. Nagy termelési tapasztalattal és biztosítási gyakorlattal rendelkező kollégák ajánlják a honlapunkon megjelenített szolgáltatásokat.

A Társaság folyamatosan fejlődik, a biztosítási piacon jelentős szerepet tölt be és vezeti az agrárbiztosítási üzletágat. Célunk, hogy a megközelítően 400 céget számláló magyarországi alkuszközösségben a legnagyobb 30 közé tartozzunk az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásával.

A biztosítók ajánlatának versenyeztetése után ügyfeleinknek a legjobb biztosítást ajánljuk, amelyért a megbízónk nem fizet külön szolgáltatási díjat. Minőségi szolgáltatás nyújtását garantáljuk a szolgáltatás támogatási osztályvezetővel, a kárrendezésben aktív segítséget adunk megbízóinknak.

A lakossági biztosítások: gépjármű biztosítás (kötelező felelősségbiztosítás, casco), lakásbiztosítás, vagyonbiztosítás, utasbiztosítás és életbiztosítás területén is elindult az alkuszcégünk ezekben a módozatokban is a magas színvonalat célozzuk meg megbízóink kiszolgálása érdekében.

2015 szeptemberében megkaptuk a hatóságtól az engedélyt határon átnyúló biztosításközvetítésre Romániában és Szlovákiában. A biztosítókkal való együttműködési megállapodások kötése folyamatban van. Külföldön is hasonlóan megbízható és magas színvonalú kiszolgálással állunk majd ügyfeleink rendelkezésére, mint Magyarországon.


Az Agrikusz Agrár Alkusz Kft.-t 2010. április 16-án tartott taggyűlés hozta létre. Fő tevékenységének a biztosítási szakma nehéziparát, az agrárágazatot választotta, de természetesen a biztosítási piac minden szegmensével foglalkozik.

Tovább >>>