GÉPJÁRMŰ BIZTOSÍTÁS

Gépjármű biztosítás

Egyéni és flotta


Utolsó módosítás dátuma: 2014-10-05

 

Gépjármű biztosítás

A biztosítók ajánlatának versenyeztetése után ügyfeleinknek a legjobb gépjármű biztosítást ajánljuk, amelyért a megbízónk nem fizet külön szolgáltatási díjat.

Kötelező biztosítás

Casco

 

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás – KGFB

Magyarországon a 190/2004. (VI.8.) Kormányrendelet szerint minden gépjármű üzembentartójának kötelező gépjármű felelősségbiztosítást kell kötni. A Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítást lehetőség van évfordulóra egy másik biztosítótársasághoz átkötni, így egy kis utánjárással a legkedvezőbb díjú biztosítást tudhatja magáénak.

A honlapunkon található online kalkulátor segítségével megnézheti, hogy Ön jelenleg melyik biztosítótársaságnál tud legkedvezőbb kötelező felelősségbiztosítást kötni.

Tovább az online kalkulátor oldalra >>>


Casco

A CASCO biztosítás a Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítással szemben a saját hibás töréskárok, természeti károk, illetve lopáskárok esetén térít. A CASCO biztosítások ma már elég széles körben variálhatók, így mindenki megtalálhatja a számára optimális biztosítási fedezetet nyújtó casco terméket.

A honlapunkon található online kalkulátor segítségével megnézheti, hogy Ön jelenleg melyik biztosítótársaságnál tud legkedvezőbb CASCO biztosítást kötni.

Tovább az online kalkulátor oldalra >>>

 

Biztosítási termékek

További szolgáltatásaink