Gépjármű biztosítás

Utolsó módosítás dátuma: 2015-10-27

Gépjármű biztosításA biztosítók ajánlatának versenyeztetése után ügyfeleinknek a legjobb gépjármű biztosítást ajánljuk, amelyért a megbízónk nem fizet külön szolgáltatási díjat.

 

Gépjármű biztosítás (egyéni és flotta)

  • Kötelező biztosítás
  • Casco

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás – KGFB

Magyarországon a 190/2004. (VI.8.) Kormányrendelet szerint minden gépjármű üzembentartójának kötelező gépjármű felelősségbiztosítást kell kötni. A Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítást lehetőség van évfordulóra egy másik biztosítótársasághoz átkötni, így egy kis utánjárással a legkedvezőbb díjú biztosítást tudhatja magáénak.

A honlapunkon található online kalkulátor segítségével megnézheti, hogy Ön jelenleg melyik biztosítótársaságnál tud legkedvezőbb kötelező felelősségbiztosítást kötni.

Tovább az online kalkulátor oldalra >>>

 


Casco

A CASCO biztosítás a Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítással szemben a saját hibás töréskárok, természeti károk, illetve lopáskárok esetén térít. A CASCO biztosítások ma már elég széles körben variálhatók, így mindenki megtalálhatja a számára optimális biztosítási fedezetet nyújtó casco terméket.

A honlapunkon található online kalkulátor segítségével megnézheti, hogy Ön jelenleg melyik biztosítótársaságnál tud legkedvezőbb CASCO biztosítást kötni.

Tovább az online kalkulátor oldalra >>>

 


Tekintse meg a gépjármű biztosítással kapcsolatos híreinket.

 


 

További szolgáltatásaink:

Mezőgazdasági biztosítás Vállalati biztosítás Lakásbiztosítás Gépjármű biztosítás
Személybiztosítás Szakmai felelősségbiztosítás Társasház biztosítás Utasbiztosítás