KGFB 2015

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

Váltson biztosítót segítségünkkel!

Magyarországon a 190/2004. (VI.8.) Kormányrendelet szerint minden gépjármű üzembentartójának kötelező gépjármű felelősségbiztosítást kell kötni. A Kötelező Gépjármű Felelősség Biztosítást lehetőség van évfordulóra egy másik biztosítótársasághoz átkötni, így egy kis utánjárással a legkedvezőbb díjú biztosítást tudhatja magáénak.

A biztosító társaságok a rájuk vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően közzétették a 2015.01.01-től érvényes díjaikat (KGFB 2015) a kötelező biztosításokkal kapcsolatban. A honlapunkon található online kalkulátor segítségével megnézheti, hogy Önnek melyik biztosítótársaság nyújt kedvezőbb ajánlatot.

 

KGFB 2015 – Váltson biztosítót segítségünkkel!

KGFB 2015 - Kötelező felelősségbiztosítás online kalkulátor

Számolja ki kötelező biztosítását otthonról, és válassza az Önnek legkedvezőbb biztosítást!

A szokásos kötelező adatok megadása után, az online kalkulátor az Agrikusz Zrt.-vel szerződéses jogviszonyban álló biztosítótársaságok közül kilenc biztosítótársaság ajánlatát hasonlítja össze, melyeket az Ön számára jól áttekinthető, táblázatos formában jelenít meg.

Tovább az online kalkulátor oldalra >>>

 

A legkedvezőbb biztosítási díjajánlat kerül legfelülre (a baleseti adóval növelt összeget is jelezve), és a többi biztosítótársaság ajánlatát is feltünteti biztosítási díj szerint növekvő sorrendben.

A biztosítási ajánlatokat felsoroló táblázat alatt az összehasonlító programunk  biztosítótársaságonként megmutatja az  Önre vonatkozó kedvezményeket, és pótdíjakat.

A biztosítási kedvezmények, és pótdíjak típusa biztosítóként igen változó, ezért érdemes pontos adatokat megadni, illetve a KGFB 2015 kalkuláció során az „egyéb kedvezmények” menüpont megnyitásával további kedvezményeket is esetlegesen igénybe lehet venni.

A Díjszámítás főbb paraméterei ablakban, lehetőségünk van a fontosabb adatok ellenőrzésére, és a felmondó nyilatkozat kinyomtatására.

Kedvezményeket kaphat az Ügyfél kármentesség, gyermek, család, átkötés, futásteljesítmény és még sok más szempont alapján.  Egyes biztosítók extra kedvezményekkel  is csökkentik a kötelező felelősségbiztosítás díját.

A biztosítási pótdíj összege azok számára lehet különösen fontos, akik 3 éven belül balesetet okoztak. Érdemes figyelmet szentelni ezekre az adatokra, mivel  az egyes biztosító társaságok pótdíjjal is számolhatnak.

Ha sikerült kiválasztani a legjobb biztosítást, akkor a megadott adatok alapján akár azonnal megkötheti az Online KGFB kalkulátor segítségével az új kötelező gépjármű felelősségbiztosítást, a kiválasztott biztosító társaság sorában a „megkötöm”  ikonra kattintva.

Csak akkor kösse meg a szerződését, ha az előzmény szerződésére vonatkozó felmondását (melyet a kalkulátorunk elkészít Önnek) az adott biztosító társasághoz évforduló előtt 30 nappal (2014.12.31-i évforduló esetén 2014.12.01. éjfélig) bizonyítható módon eljuttatja. Amennyiben a felmondás határidőben nem érkezik meg a biztosítóhoz, akkor az új biztosító társasághoz kötött szerződés érvénytelen lesz!

A BIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT VÉGLEGESÍTÉSÉHEZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

Az elkészített biztosítási dokumentumokat e-mail-en kapja meg, melyet aláírás után eredetiben az Agrikusz Zrt. (6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 45. 1/3) címére kell eljuttatni.

Tovább az online kalkulátor oldalra >>>

 

Utolsó módosítás dátuma: 2014-11-24